Autoschade melden

Meld snel en eenvoudig uw schade en maak een afspraak.
Neem voor vragen gerust contact met ons op.

1

Meld de autoschade bij uw verzekeraar

Bekijk hier de lijst van aangesloten verzekeraars bij ASN Autoschade Nootdorp.

U meldt eerst de autoschade (het liefst binnen 1 dag) telefonisch bij uw lease- of verzekeringsmaatschappij. Hierbij geeft u aan dat de autoschade wordt hersteld door ASN Autoschade Nootdorp. U kunt ons telefonisch informeren of, bij voorkeur, uw autoschade melden op www.meldautoschade.nl.

2

Meld de schade bij ons

Na het melden van de autoschade wordt u uitgenodigd bij ons langs te rijden zodat de autoschade, glasschade of parkeerdeuk beoordeeld kan worden. Tijdens deze beoordeling wordt de autoschade vastgelegd met een digitale camera en wordt er een afspraak gemaakt voor het herstel van de autoschade. Mocht het zo zijn dat de auto, om wat voor reden dan ook, niet verkeersveilig bevonden wordt, krijgt u van ons een vervangende auto mee. Ook kan er in overleg een (kleine) noodreparatie uitgevoerd worden.

3

Wij nemen contact met u op voor de schade-afhandeling

In de periode tussen beoordelen en herstel worden door ons de onderdelen besteld. Deze werkwijze heeft als voordeel dat er een goede planning gemaakt wordt en dat de onderdelen in huis zijn, zodra u uw auto komt brengen voor het autoschadeherstel. Door deze werkwijze wordt de reparatietijd en de hiermee gepaard gaande kosten, zoals vervangend vervoer, minimaal gehouden.